Frisdranken Flessen

Cola, Sinas, Sprite, Bitter lemon, crystal clear, Etc.

Coca Cola

€2.25 per fles

Coca-Cola frisdrank met plantenextracten. De flessen hebben een inhoud van 1,5 liter.

Fanta

€2.25 per fles

Fanta Orange frisdrank met een inhoud van 1,5 liter per fles. Geniet van de heerlijke combinatie van sinaasappelsmaak en sprankelend water.

7up

€1.89 per fles

7UP van 1,5 liter per fles. 7UP is een heldere, verfrissende, koolzuurhoudende frisdrank met lemon & lime smaak. De smaken in 7UP zijn natuurlijk. Drinkt u 7UP dan drinkt u geen kleurstoffen, conserveermiddelen en kunstmatige smaakstoffen.

Coca Cola Light

€2.25 per fles

Coca-Cola Light frisdrank met plantenextracten en zoetstoffen. De flessen hebben een inhoud van 1,5 liter.

Crystal Clear Sparkling lemon

€1,50 per fles

Crystal Clear Sparkling Lemon van 1,5 liter per fles. Crystal Clear Sparkling Lemon is lichtsprankelend, gemaakt van zuiver bronwater, met natuurlijke fruitaroma’s, vrijwel geen calorieën en geen kleurstoffen. Lekker verfrissend, voor elk moment van de dag!

Crystal Clear Sparkling peach

€1,50 per fles

Crystal Clear Sparkling Peach van 1,5 liter per fles. Crystal Clear Sparkling Peach light is lichtsprankelend, gemaakt van zuiver bronwater, met natuurlijke fruitaroma’s, vrijwel geen calorieën en geen kleurstoffen. Lekker verfrissend, voor elk moment van de dag!

Sprite

€2.25 per fles

Sprite Sprite: de ideale dorstlesser met unieke, verfrissende lemon-lime smaak. In 2017 is Sprite volledig vernieuwd: het bevat de vertrouwde natuurlijke citroen- en limoensmaken, maar dan zonder suiker en zonder calorieën. 1,5 liter per fles.

Royal Club Bitter lemon

€1,59 per fles

Royal Club Bitter Lemon van 1 liter per PET fles. Royal Club Bitter Lemon, een dorstlessende citroen verfrissing met een vleugje kinine voor de bitterheid waar u zeker van zult genieten.

Rivella

€1,79 Per fles

Rivella met een inhoud van 1,5 liter per fles. Rivella is dé licht sprankelende en lekker verfrissende frisdrank met natuurlijke ingrediënten. Bovendien bevat Rivella slechts 5kCal per 100 ml.

Fanta Orange zero

€2.25 per fles

Fanta Orange Zero van 1,5 liter per fles. Geniet van de heerlijke combinatie van sinaasappelsmaak en sprankelend water.

Hero Cassis

€1,79 Per fles

Geniet van de heerlijke combinatie van sprankelend water en de smaak van zwarte bessen uit Zeeland. flessen van 1,25 liter per stuk.

Coca-Cola Zero

€2.25 per fles

Coca-Cola Zero frisdrank met plantenextracten en zoetstoffen. Coca-Cola Zero bevat geen suiker, maar heeft wel dezelfde smaak als gewone Coca-Cola. De flessen hebben een inhoud van 1,5 liter.

Spa Reine (blauw)

€0,79 per fles

Spa Reine (blauw) met sportdop met een inhoud van 1l per fles. Spa Reine is een uiterst zuiver, natuurlijk mineraalwater, dat door Spa na een ondergrondse reis van drie tot vijf jaar gebotteld wordt. Tijdens die reis krijgt Spa Reine z’n unieke mineraalarme samenstelling en dat zorgt ervoor dat het water zo zacht van smaak en zo goed voor je is. Een zuiver water dat op elk moment van de dag gedronken kan worden. Spa Reine bevat bijzonder weinig zout. Spa Reine is daarom geschikt voor zoutarme diëten.

Spa Intense (Rood)

€0,79 per fles

Spa Intense (rood) is een intens bruisend, natuurlijk mineraalwater. Na een ondergrondse tocht van drie tot vijf jaar voegt Spa koolzuur aan het zuivere mineraalwater toe, waardoor het zo intens sprankelend wordt. met een inhoud van 1 liter per fles.

Sisi Sinas

€1.59 per fles

SiSi Sinas met een inhoud van 1,5 liter per fles. SiSi Sinas is een heerlijke koolzuurhoudende sinaasappelfrisdrank. Het is een verfrissende dorstlesser met een heerlijke milde sinaasappelsmaak. SiSi Sinas is frisdrank op basis van zuiver bronwater, en bevat minder suiker en calorieën dan reguliere fris- en fruitdranken. SiSi Sinas draagt het Ik Kies Bewust logo en is dus een lekkere en verantwoorde keuze.

Frisdranken Zonder Prik

Dubbelfrisss, Crystal clear, Sinaasappelsap, Appelsap, etc.

DubbelFrisss Appel & perzik

€1.45 per pak

DubbelFrisss Appel & Perzik inhoud van 1,5 liter per pak. Het zijn de sappige perzik en de frisse appel die samen een zachtzoete dorstlesser vormen.

Appelsientje Sinaasappelsap

€1,59 per pak

Appelsientje Sinaasappelsap is vervaardigd uit puur sap en bevat uitsluitend natuurlijke fruitsuikers. Dit pak heeft een inhoud van 1 liter.

DubbelFrisss Witte druiven & citroen

€1.45 per pak

DubbelFrisss Witte druiven & Citroen met een inhoud van 1,5 liter per pak. De heerlijke witte druiven gemixt met een friszure citroen maken deze Dubbelfriss smaak tot een wervelende verfrissing.

Appelsientje Goudappel

€1.59 per pak

Appelsientje Goudappel is vervaardigd uit puur sap en bevat uitsluitend natuurlijke fruitsuikers. De inhoud van dit pak is 1 liter.

Frisdranken kratten

Coca Cola, Fanta, Bitter lemon. Ect.

Fanta Orange Krat

€12,50 Per krat

Deze verpakking bevat 24 glazen flesjes Fanta orange. Frisdrank met sinaasappelsap. De flessen hebben een inhoud van 0,2 liter.

Coca Cola Krat

€12,50 Per krat

Deze verpakking bevat 24 glazen flesjes Coca-Cola frisdrank met plantenextracten. De flessen hebben een inhoud van 0,2 liter.

Coca-Cola Light Krat

€12,50 Per krat

Deze verpakking bevat 24 glazen flesjes Coca-Cola light frisdrank met plantenextracten, met zoetstofften. De flessen hebben een inhoud van 0,2 liter.

Lipton Ice Tea Sparkling Krat

€14,00 Per krat

Lipton Ice Tea Sparkling is een heerlijk verfrissende en koolzuurhoudende ijsthee met thee-extract die het best ijskoud en met een schijfje citroen geserveerd kan worden. Daarnaast is deze klassieker met bubbels al jarenlang de terrasdrank nummer 1 en bevat de frisdrank geen kleurstoffen. Dit product is verpakt per krat van 28 glazen 20 cl flesjes.

Coca Cola Zero Krat

€12,50 Per krat

Lipton Ice Tea Sparkling is een heerlijk verfrissende en koolzuurhoudende ijsthee met thee-extract die het best ijskoud en met een schijfje citroen geserveerd kan worden. Daarnaast is deze klassieker met bubbels al jarenlang de terrasdrank nummer 1 en bevat de frisdrank geen kleurstoffen. Dit product is verpakt per krat van 28 glazen 20 cl flesjes.

Hero Cassis Krat

€14,00 Per krat

Geniet van de heerlijke combinatie van sprankelend water en de smaak van zwarte bessen uit Zeeland. Deze verpakking bevat 24 glazen flessen Hero Cassis van 0,2 liter per stuk.

Rivella original Krat

€19,00 Per krat

Rivella original is een licht sprankelende, lekker verfrissende frisdrank met groene thee extracten. Bevat slechts 5 kCal per 100 ml.

Schweppes Bitter lemon krat

€14,00 Per krat

Dit krat bevat 24 flesjes Schweppes Bitter lemon met een inhoud van 200 ml. Geniet van de unieke combinatie van frisse citroen en bittere kinine. Perfect voor het bereiden van cocktails.

7up Krat

€12,50 Per krat

Deze verpakking bevat 28 glazen flesjes 7UP van 200 ml per flesje. 7UP is een heldere, verfrissende, koolzuurhoudende frisdrank met lemon & lime smaak. De smaken in 7UP zijn natuurlijk. Drink je 7UP dan drink je geen kleurstoffen, conserveermiddelen en kunstmatige smaakstoffen.

Spa Intense (Rood) Krat

€€8,95 Per Krat

Spa Intense (rood) is een intens bruisend, natuurlijk mineraalwater. Na een ondergrondse tocht van drie tot vijf jaar voegt Spa koolzuur aan het zuivere mineraalwater toe, waardoor het zo intens sprankelend wordt. Deze verpakking bevat 28 flesjes met een inhoud van 250 ml per flesje.

Spa Reine (blauw) Krat

€8,95 Per krat

Deze verpakking bevat 28 flesjes Spa Reine (blauw) met een inhoud van 250 ml per flesje. Spa Reine is een uiterst zuiver, natuurlijk mineraalwater, dat door Spa na een ondergrondse reis van drie tot vijf jaar gebotteld wordt. Tijdens die reis krijgt Spa Reine z’n unieke mineraalarme samenstelling en dat zorgt ervoor dat het water zo zacht van smaak en zo goed voor je is. Een zuiver water dat op elk moment van de dag gedronken kan worden. Spa Reine bevat bijzonder weinig zout. Spa Reine is daarom geschikt voor zoutarme diëten.

Minute Maid Sinaasappel

€18,00 Per krat

Deze verpakking bevat 24 glazen flesjes Minute Maid Sinaasappel met een inhoud van 200 ml per flesje. 100% sinaasappel en niets dan sinaasappelen.

Minute Maid Appel Krat

€16,50 Per Krat

Deze verpakking bevat 24 glazen flesjes Minute Maid Appel met een inhoud van 200 ml per flesje. 100% appel en niets dan appelen.