Frisdranken Flessen

Cola, Sinas, Sprite, Bitter lemon, crystal clear, Etc.

Coca Cola 1 Liter

€1.39

Coca-Cola frisdrank met plantenextracten. De flessen hebben een inhoud van 1 liter.

Coca Cola Light 1 Liter

€1.39 per fles

Coca-Cola Light frisdrank met plantenextracten en zoetstoffen. De flessen hebben een inhoud van 1 liter.

Coca-Cola Zero

€1.39 per fles

Coca-Cola Zero frisdrank met plantenextracten en zoetstoffen. Coca-Cola Zero bevat geen suiker, maar heeft wel dezelfde smaak als gewone Coca-Cola. De flessen hebben een inhoud van 1,5 liter.

Fanta 1 Liter

€1.39

Fanta Orange frisdrank met een inhoud van 1 liter per fles. Geniet van de heerlijke combinatie van sinaasappelsmaak en sprankelend water.

7up 1.1 Liter

€1.69

7UP van 1.1 liter per fles. 7UP is een heldere, verfrissende, koolzuurhoudende frisdrank met lemon & lime smaak. De smaken in 7UP zijn natuurlijk. Drinkt u 7UP dan drinkt u geen kleurstoffen, conserveermiddelen en kunstmatige smaakstoffen.

Rivella 1.1 Liter

€1.79 Per fles

Rivella met een inhoud van 1,1 liter per fles. Rivella is dé licht sprankelende en lekker verfrissende frisdrank met natuurlijke ingrediënten. Bovendien bevat Rivella slechts 5kCal per 100 ml.

Royal Club Bitter lemon

€1.79 per fles

Royal Club Bitter Lemon van 1.1 liter per PET fles. Royal Club Bitter Lemon, een dorstlessende citroen verfrissing met een vleugje kinine voor de bitterheid waar u zeker van zult genieten.

Royal club Tonic 1.1 Liter

€1.79

Royal Club ‘Fris voor Gevorderden’ is er voor de frisdrankliefhebber die uitgekeken is op het standaard aanbod, die toe is aan méér, aan een alternatief met smaak!

Sourcy Blauw 1.1 liter

€1.29 per fles

Sourcy natuurlijk mineraalwater is van nature zuiver en heeft een zacht karakter door de evenwichtige mineralenbalans

Sourcy Rood 1.1 Liter

€1.29 per fles

Sourcy natuurlijk mineraalwater is van nature zuiver en heeft een zacht karakter door de evenwichtige mineralenbalans.

Lipton Ice Tea Sparkling

€1.99

Lipton Ice Tea Sparkling is een heerlijk verfrissende koolzuurhoudende frisdrank, geschikt voor elk moment van de dag. Lipton Ice Tea Sparkling is gemaakt op basis van thee en is door de lichte bruis heerlijk voor een actief leven

Frisdranken Zonder Prik

Dubbelfrisss, Crystal clear, Sinaasappelsap, Appelsap, etc.

DubbelFrisss Appel & perzik

€1.70 per pak

DubbelFrisss Appel & Perzik inhoud van 1,5 liter per pak. Het zijn de sappige perzik en de frisse appel die samen een zachtzoete dorstlesser vormen.

DubbelFrisss Witte druiven & citroen

€1.70 per pak

DubbelFrisss Witte druiven & Citroen met een inhoud van 1,5 liter per pak. De heerlijke witte druiven gemixt met een friszure citroen maken deze Dubbelfriss smaak tot een wervelende verfrissing.

Appelsientje Sinaasappelsap

€1,90 per pak

Appelsientje Sinaasappelsap is vervaardigd uit puur sap en bevat uitsluitend natuurlijke fruitsuikers. Dit pak heeft een inhoud van 1 liter.

Appelsientje Goudappel

€1.90 per pak

Appelsientje Goudappel is vervaardigd uit puur sap en bevat uitsluitend natuurlijke fruitsuikers. De inhoud van dit pak is 1 liter.

Lipton icetea green tea

€1.99

Lipton Ice Tea Green is een verfrissende en koolzuurvrije ijsthee. Deze icetea met groene-thee-extract is op zijn lekkerst als je ‘m ijskoud met een schijfje citroen en blaadjes munt serveert

Frisdranken kratten

Coca Cola, Fanta, Bitter lemon. Ect.