…Zo Zijn Wij Begonnen…

Wij GD verhuur zijn vanaf 2010 actief in de party- horeca branche.
Ik Marcel Grendelman ben begonnen met een beetje als dj te spelen op mij eigen georganiseerde feestje, bij ons in de schuur door klasgenoten uit te nodigen.
Dit is uitgelopen tot een eigen Keet en elk weekend met kameraden en familie bij elkaar te zitten gezellig een plaatje en een praatje te doen, en de bier niet te vergeten.
Naar een beetje ervaring op gedaan te hebben heb ik maar is een tentje gekocht een 5 bij 10 Meter, direct het weekend opgezet om mijn pa zij verjaardag te gaan vier 29-06-2008, uiteraard alles zelf geregeld van A tot met Z.
Dit was het begin van GD Verhuur, doordat het als een lopend vuurtje rond ging dat ik een tent had en alles compleet kon verzorgen, werden het tijd om uit te breiden van ons eigen assortiment.
Doordat wij het erg druk kregen met GD verhuur werd het tijd om maar is in te gaan schrijven als eigen ondernemer dit gebeurde in januari 2010.
Maar dit ging niet zomaar want ja hoe ga je je eigen bedrijf noemen, dit was niet zo heel moeilijk want ja wij waren met 2 personen en ja onze achternamen de eerste letter te pakken kwamen wij aan GD, en wij doen voornamelijk verhuur daarom verhuur er achter geplakt.
Maar na verloop van tijd was het snel gebeurt met GD want 2 kapiteinen op één schip werkt niet en heb besloten om alleen door te zetten met GD Verhuur, nou ja alleen door veel assistentie van familie en kameraden kunnen wij alles gewoon makkelijk doorzetten.
De naam GD Verhuur houden wij omdat die al bekend was in de volksmond.
‘T vervoer was echter wel toe aan wat groters en toen is er een Volkswagen Transporter aangeschaft 25-10-2010.
Hier werkt het al een stuk makkelijker van om alles te vervoeren.
Zo kond er meer in één keer vervoeren en er meer tijd over was voor meer producten in het bedrijf te krijgen, zodat wij de klant(en) nog meer kunnen bieden.
Nu konden wij ook aanhangers/Koelaanhangers gaan verhuren dit in samenwerking met Klokhuis Catering.
Mei 2012 zijn wij begonnen met Fusten Bier importeren uit Duitsland voornamelijk Oettinger bier is erg aantrekkelijk.
September 2012 kwam er een samenwerking met Augie Attractieverhuur te Dedemsvaart, nu konden wij ook een groot assortiment springkussen, hindernisbanen, opblaasfiguren ect. toevoegen en natuurlijk tegen de zelfde prijs als augie.
Oktober 2012 is er besloten om het vervoermiddel in te gaan ruilen voor groter, dit werd een Ford Transit Jumbo een laadruimte van 4,10 meter lang.
Dit was gewoon een genot voor onze tenten want nu konden de stangen gewoon normaal vervoeren in grote houten bakken, en de grote pvc zijlen in karren op wielen.
Oktober 2013 is er een muziek/Karaoke systeem van Eazis aangeschaft zodat altijd de nieuwste muziek aanwezig is en op een legale manier en uiteraard de Buma Stemra afdragen.
Juni 2014 de Ford Transit wordt ingeruild voor een Volkswagen Crafter met laadklep nu is het grootste tilwerk verlicht door dat alles makkelijk kan geladen en gelost kan worden.

ondertussen zijn er veel meer dingen in het assortiment gekomen, zou zeggen kijk rustig even op de site rond.

Met vriendelijke groet,
Marcel Grendelman