Peach tree 0,7 Liter

€13,75

Peach tree is een kristalheldere likeur die op smaak is gebracht is met overheerlijke, zongerijpte perziken. Een slok Peachtree is een korte reis naar een exotisch oord, zo betoverend smaakt de likeur met haar intense smaken en aroma’s.

Amaretto Disaronno 0.7 Liter

€16.95

Deze prachtige Italiaanse likeur is geen onbekende in Nederland, in tegendeel zelfs, het is één van de meest populaire en bekende dranken in ons land. Het recept is al bijna een half millennium onveranderd, Disaranno zag voor het eerst het daglicht in 1525 en sindsdien is de succes formule nooit aangepast! Een heerlijke afterdinner likeur die op smaak is gebracht met verfijnde amandelen en aangevuld wordt door subtiele hints zoals zoete vanille en andere kruiden.

Licor 43 0,7 Liter

€18,95

Licor 43 is de nummer 1 onder de likeuren, enorm vol vanille. Voluit: Cuarenta Y Tres. Naast vanille zitten er nog 42 andere ingrediënten in het heerlijke drankje, vandaar ook de naam Licor 43 wat dus een verwijzing is naar de complexe en welgebalanceerde inhoud. Alle gebruikte ingrediënten zijn 100% natuurlijk en bestaan uit onder andere verschillende fruitsappen en extracten van aromatische planten. Voordat de likeur gebotteld wordt gaat deze mix van ingrediënten eerst voor een periode van 12 maanden een rijpproces door wat gebeurt op vaten. Zo komen de mooie aromatische smaken vrij en kunnen die goed met elkaar mengen. Het resultaat is een heerlijke likeur die een enorme smaakexplosie teweeg brengt, bij opening van de fles stromen de wonderbaarlijke aroma’s de kamer in die uitnodigend vragen om geproefd te worden. Elke slok is weer een nieuw avontuur waarbij nieuwe smaken ontdekt worden, smaken die wij herkenden; een zachte advocaat smaak met subtiele en aangename tonen van vanille en karamel. Lekker! Licor 43 is van origine een Spaanse likeur en is daarom ook wel onder de namen Cuarenta Y Tres of Licor Cuarenta Y Tres.

Hooghoudt bessen Jenever

€15,95

Hooghoudt Bessen Jenever is een jenever die op ambachtelijke wijze, naar traditioneel familierecept, wordt geproduceerd. Door gebruik te maken van zwarte, sappige bessen uit ‘nieuwe oogst’ is het een kwalitatief sterke drank. Met zijn intense aroma’s en donkerrode kleur vraagt het om geproefd te worden, bij de aanraking met de tong springen de smaken figuurlijk rond in de mond. De intense smaak en aroma’s, het volle karakter en de vakmanschap die gebruikt zijn voor de productie van Hooghoudt Bessen maken het tot een top jenever.

Fireman 0.7 Liter

€17,95

FIREMAN Drank is een op wodka gebaseerde krachtige drank van eucalyptus, menthol en diverse kruiden. Hiermee heeft FIREMAN een goede en frisse smaak die iedereen herkent en toch verrassend is. Als pittige en kruidige drank is FIREMAN ijskoud geserveerd het lekkerst, maar ook ''On the rocks'' of in de mix met frisdrank is FIREMAN een ware sensatie.

sonnema berenburg 1 Liter

€14,95

Sonnema Berenburg is een Friese kruidenbitter, die in 1860 is bedacht door Fedde Sonnema uit Dokkum. De naam wordt slechts met één e geschreven. Sonnema kocht namelijk Beerenburg kruiden van de kruidenhandelaar Hendrik Beerenburg uit Amsterdam, maar voegde daar zelf nog andere kruiden aan toe en veranderde de samenstelling. Sonnema Berenburgh bevat een alcoholpercentage van 30%.

Safari 0,7 Ltr.

€12,95

De Afrikaanse wildernis met zijn avontuurlijke sfeer stond symbol voor de naam van Safari. In 1984 werd de exotische fruitlikeur voor het eerst in Nederland geïntroduceerd en het was meteen een doorslaggevend succes. De combinatie van de tropische smaak en het trendy imago maken het zeer populair bij jonge vrouwen.

Coebergh Red fruit 1 liter

€15,95

Coebergh Red Fruit heeft een lager alcoholpercentage dan de rest van de Coebergh range, namelijk 14,5%. Deze variant is toegankelijk van smaak en wordt op ambachtelijke wijze bereid waarbij gebruik wordt gemaakt van zorgvuldig geselecteerd rood fruit. Door de toevoeging van cranberry krijgt Coebergh Red Fruit haar zachte frisse smaak. Deze fles heeft een inhoud van 1 liter.

WKD Blue 700 ml

€4,99

WKD Blue (4,0%) is een opwindende blauwkleurige unieke mix van wodka en verfrissende, sprankelende fruitsmaken. WKD Blue is een ware eyecatcher! Deze fles heeft een inhoud van 700 ml.

Hooghoudt Kalmoes beerenburg 1 Ltr

€15.95

Een bijzondere Beerenburg voor een speciaal moment. Kalmoes Beerenburg is uniek. Verfijnd, complex en lekker zacht dankzij kalmoeswortel. Deze fles heeft een inhoud van 1 liter.

Hooghoudt jonge dubbele graan jenever 1 ltr

€16,95

De Jonge Dubbele Graanjenever onderscheidt zich op zachtheid en smaak. Dubbele distillatie van de jeneverbes brengt de verfijnde smaak van de jeneverbes extra goed naar voren. Hooghoudt stookt de jenever met een extract van twaalf kruiden waaronder alsemkruid, fruitschillen en oranjeschil.

Pisang Ambon 0.7 liter

€14,95

Pisang Ambon is een exciting, fris en verrassend kleurrijke likeur met een kleurrijk exotisch verleden en wordt gedronken door kleurrijke persoonlijkheden. Daarom staat in de uitstraling van Pisang Ambon de exciting world of colors centraal. Deze 'easy to drink' bananenlikeur is gebasseerd op origineel Indonesisch recept en gemakkelijk te herkennen aan de opvallende groene kleur en de unieke, legendarische vierkante fles. Ondanks dat Pisang Ambon ruim 60 jaar geleden geïntroduceerd is, blijft Pisang Ambon een moderne internationale likeur met een exotische smaak van banananen en een vleugje citrus. Deze fles heeft een inhoud van 0.7 liter.

Berentzen ApfelKorn 0.7 Liter

€9,95

De originele Berentzen ApfelKorn, gestookt volgens oude traditie, is friszoet van smaak. Met 18% alcohol is het een eigenzinnig drankje, populair onder studenten en andere feestgangers. Lekker om puur te drinken als ijskoude borrel of ‘on the rocks’, maar ook heerlijk om te mixen met Spa Rood, 7-Up, appelsap of cassis.

Malibu Original 0,7 liter

€14,95

Er gaat niets boven de originele Malibu Coconut. Malibu is niet alleen origineel, maar ook de best verkochte Caribische rum met kokosnoot smaak ter wereld. De smaak van Malibu is het tropisch paradijs in een fles, heerlijk verfrissende kokosnoot smaak met een zoete finish, perfect voor iedere gelegenheid. Deze fles heeft een inhoud van 0,7 liter.

Boswandeling 700 ml

€14,95

Boswandeling is een tropische oase. Een exotische mix van verse room, kokos en banaan, die ijskoud het lekkerst smaakt. Drink Boswandeling "on the rocks" of als cocktail en geniet!

Coebergh Classic bessenjenever 1 Liter

€14,95

Coebergh Classic, de klassieke variant die in de loop der jaren een trouwe schare van fans heeft gecreëerd in ons landje. Voor velen is dit de standaard wanneer het aankomt op een bessenjenever, en niet onterecht want het is een drank van topkwaliteit! De dieprode kleur werkt betoverend en schreeuwt bijna om geproefd te worden, met zijn fluweelzachte textuur glijdt de jenever naar binnen en wordt de smaakexplosie tot ontploffing gebracht. Een volle smaak doordrenkt met zwarte bessen, dat is Coebergh Classic. Het is een jenever die je op veel manieren kan drinken, zowel puur als met ijs maar je kan ook prima mixen met Coebergh

Dropshot 0,7 Liter

€12,95

Dropshot De Kuyper is de enige echte likeur met de bekende smaak van drop! Verleidelijk lekkere dropsmaak met precies de goede dikte en zachtheid voor de keel, een likeur die eigenlijk op elk feest aanwezig zou moeten zijn!

Passoa 0,7 Liter

€14,95

Passoa, een wereldklasse passievrucht likeur. De drank word gemaakt van de passievrucht uit Brazillie. Een echte smaaksensatie van zoet, zuur & bitter. Deze likeur is fantastisch te gebruiken om mee te mixen. Al met al een echte aanrader!