La Croisade Syrah-Cinsault Rosé 75cl

€4,99

Een goede rosé wijn moet fruitig zijn - en dat is deze beslist. Zo geurt en smaakt deze droge, zacht frisse, ronde wijn naar peer en rijpe aardbeien.

La Croisade Viognier 75cl

€4,99

Vanuit Condrieu heeft de Viognier-druif een zegetocht gemaakt naar andere gebieden, waaronder de Languedoc. Zoals deze wijn aantoont, maakt men daar mooie, ferme wijnen met zachte zuren en een - heel kenmerkend - aroma van gedroogde abrikozen.

La Croisade Chardonnay 75cl

€4,99

Deze droge witte Chardonnay wijn heeft een Bleek gele, heldere kleur. Ingetogen geur van meloen en vijg. Toegankelijke eenvoudige Chardonnay uit Zuid-Frankrijk, droog en met rijp citrusfruit. Voor op het terras, bij mosselen of andere schelp- en schaaldieren, asperges en alle andere lichte gerechten.

La Croisade Merlot Wijn 75cl

€4,99

De paarsrode kleur an deze merlot leidt een fruitige wijn in met pruimen en bosbessen, fluwelen tannine en een kruidige toets.

La Croisade Medium Sweet 75cl

€4,99

Frisse halfzoete witte wijn met tonen van grapefruit en rijpe ananas. Zacht en sappig van smaak.

Hugo Frizzante 75cl

€3,99

Hugo Frizzante smaakt zacht en is goed uitgebalanceerd. In de geur bloemige noten. In de smaak fruitig, zonnig en fris en eindigt met de frisheid van munt.

Hugo Frizzante Rose 75cl

€3,99

Hippe en trendy Italiaanse wijn klassieker, rechtstreeks van het Italiaanse terras. Deze mild bruisende wijn met een frisse en vriendelijke smaak, frizzante met vlierbloesem en munt